Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни обяви за Алфа 155

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщение
    Колета беше моя преди около 4 години,на реален пробег е и беше доста гледане при мен...Вървеше доста приятно за туин спарк
    Живот и здраве,в понеделник или вторник я отнасям.
    Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

• МММ доообре ще да е,преди месец ми каза че е продадена.

Comment

• Продадена е аз съм новият и собственик, не знам защо още не я е свалил (негова си работа).
        Алфата върви на куршум, има неща за пооправяне и тогава ще се похваля и със снимки, на първо време чакам идеи как да се справя с хлабините в скоростният механизъм, понеже намирам само предните втулки, някой има ли идея дали някъде има цял ремонтен комплект?

Поздрави, Цанко !!!!!

Comment

• И аз съм един късметлия

Comment

• Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщение
            И аз съм един късметлия
            Понякога си мислиш, че губиш, а всъщност печелиш, и обратно.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

И аз съм един късметлия
              Тази от Монтана защо не отидеш да я видиш, ако не държиш на фейслифтова...
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Тази от Монтана защо не отидеш да я видиш, ако не държиш на фейслифтова...
                Годинките й доста,ако това е някакъв критерий.http://www.cars.bg/c808193 Тази ми хвана окото.Ваншно изглежда читава.Мунинга не го коментирам изобщо.Колегата BORA TINO продава е дна 155ца.Може и на него да звънна.

Comment

• Иначе я отнасяше,а хахаха...се едно сте се разбрали с продавача,така го каза...мани мечтите са свято нещо.Като има обява незначи че Фиата е твой.

Comment

• Е какво като е казал, че ще отнесе? Нещо не разбрах... Какво има да се пазари-ако колата не беше купена и го устройва цената, защо да не я "отнесе" ?

Comment

• Щото си говори наизуст,обадил ли се е-не е,какво значи че я отнася тогава?А и си представям,колко е читава,щом бившия собственик казва че вървяла"приятно"за туин спарк-тия вървят неприятно ли?

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                        Щото си говори наизуст,обадил ли се е-не е,какво значи че я отнася тогава?А и си представям,колко е читава,щом бившия собственик казва че вървяла"приятно"за туин спарк-тия вървят неприятно ли?
                        Ти имаш ли да кажеш нещо съществено по темата или само си чешеш пръстите.

Comment

Годинките й доста,ако това е някакъв критерий.http://www.cars.bg/c808193 Тази ми хвана окото.Ваншно изглежда читава.Мунинга не го коментирам изобщо.Колегата BORA TINO продава е дна 155ца.Може и на него да звънна.
                          За конкретен модел автомобил над 15 годишна въздраст, за мен първи приоритет е състоянието.
                          Въпреки значителните подобрения на фейсовите екземпляри бих предпочел да си купя 8v 155ца, особено 2 литра. А тази дето ти е хванала окото.... (дано се шегуваш)
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Благодарение на колегата BORA TINO открих колата.Капарирана,във вторник я прибирам
                            Attached Files

Comment

• 16V... Цвета е почти като моя..
                              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Благодарение на колегата BORA TINO открих колата.Капарирана,във вторник я прибирам
                                Чудесен избор! Дай още снимки!
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X